Mobiel

Uw bestaande website kan dan nog zo mooi zijn op een computerscherm, maar hoe zit dat wanneer iemand uw URL op een mobiel apparaat intikt? De kleine resoluties van smartphones en tablets beteken vaak dat een site vele malen verkleind wordt weergegeven. Om de tekst op uw site te kunnen lezen of links te kunnen klikken, moeten gebruikers hele kunstgrepen met hun vingers uitvoeren om in te zoomen en te scrollen. Dat wilt u uw bezoekers toch niet aandoen?

Frustreer uw bezoekers niet langer en laat Freshned een mobiele versie van uw website maken. Indien gewenst nemen wij ook de pc-versie van uw website onder handen en maken wij hier een responsive ontwerp van. Dit wil zeggen dat uw site de indeling automatisch aanpast wanneer de scherm- of vensterbreedte verandert. Elk nieuw webdesign van Freshned is van huis uit responsive.

Uw site geschikt voor smartphone en tablet

Eén van de belangrijkste overwegingen voor webdesigners is welke informatie er above the fold geplaatst dient te worden. Hiermee wordt het bovenste gedeelte van een pagina bedoeld, dat zonder te scrollen meteen zichtbaar is. De aandacht van een bezoeker trekken en zijn of haar interesse opwekken zijn hierbij het doel. Bij een aanpassing naar een mobiele website kijken we hier kritisch naar. De beperkingen die de kleinere schermen van smartphones en tablets ons opleggen, vragen om een nieuwe definitie van uw prioriteiten: wat dienen bezoekers als eerste te zien?

Gebruiksvriendelijk en mooi

Het doel van onze inspanningen om uw site ‘mobiel-vriendelijk’ te maken is natuurlijk het benaderen van dezelfde conversiecijfers op mobiele platformen als bij bezoekers met een desktop of laptop. Om dit te bereiken, streven wij naar een even aantrekkelijke als gebruiksvriendelijke mobiele website.

Ook voor mobiele apps

Wilt u uw klanten of zakenrelaties een extra service bieden? In sommige gevallen is een app, die ook offline gebruikt kan worden, een welkome toevoeging op een mobiele website. Freshned heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en creëren van mobiele apps voor smartphones en tablets. Meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op om een afspraak te maken of een vrijblijvende offerte te ontvangen.