Social media

Zoekmachines zijn lang niet meer de enige manier waarop bezoekers u vinden. Met de explosieve opkomst van de social media kan een gedeelde foto of video een enorme impact op bedrijven hebben. Positief, maar ook negatief. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over uw social media-activiteiten. Het beste kunt u hier professionals op zetten, zoals de social media-experts van Freshned. Wij beheren accounts van o.a.:

  • Twitter
  • Google+
  • Youtube
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Klantrelaties opbouwen en verbeteren

Zaken zoals de spreekwoordelijke kruidenier op de hoek zijn er steeds minder. In dit digitale tijdperk verlopen veel transacties geheel via internet, waardoor menselijk contact uitblijft. Toch blijft het zo dat mensen liever van iemand kopen die ze kennen en vertrouwen.

Met social media vult u dit gat: gebruik het om de persoonlijke kant van uw bedrijf te laten zien en om buitengewone klantenservice te bieden. Op die manier bouwt u een relatie met uw klanten op, vergelijkbaar met de manier waarop traditionele ondernemingen dat deden. Een bedrijf met een sterke aanwezigheid op de social media onderscheidt zich van de concurrentie.

Virale content

Uiteraard denken wij graag met u mee over een succesvolle campagne op bijvoorbeeld Facebook, met als inzet ‘virale’ resultaten: bezoekers vinden uw bericht of video zó bijzonder dat ze hem graag aan vrienden laten zien. Als enkele van deze vrienden hier net zo over denken, spreidt uw campagne zich als een olievlek over Nederland uit. Zo kan een minimale investering veel ‘free publicity’ en nieuwe klanten opleveren.

Freshned is uw partner voor social media-campagnes die scoren. Besteed alle werkzaamheden aan ons uit zodat u zich op uw core business kunt focussen, of kies voor het voordelige Social Media Plan. Bij deze laatstgenoemde optie stellen wij een plan voor u op, maar beheert u uw social media-accounts. Enkele malen per jaar kijken wij met u welke resultaten het plan heeft en sturen we waar nodig uw social media-strategie bij.

Neem contact op

Komt u niet toe aan het beheren van uw social media-accounts? Dan schiet Freshned graag te hulp. In goed overleg met u bepalen wij het imago dat u wilt uitstralen en de doelgroep die u aan wenst te spreken. Meer weten over het maandcontract of het Social Media Plan? Neem dan vandaag nog contact met ons op.