Tekst

De afbeeldingen of het videomateriaal op uw site kunnen nog zo aantrekkelijk zijn, maar slechte teksten betekenen een gemiste kans. Uiteraard weet u het meeste over uw producten of diensten, maar kunt u hier zo over schrijven dat u potentiële klanten over de streep trekt? Neem geen risico’s en laat de tekstschrijver van Freshned uw teksten onder corrigeren of schrijven.

Verleiden met woorden

Iedere bezoeker op uw website is een mogelijke klant. Het is daarom verstandig om aandacht te (laten) besteden aan de teksten op uw site. Zijn ze wervend genoeg? Zijn ze motiverend? Schrijven ze allemaal naar een gericht doel toe? En welk doel is dat? Voordat wij aan het schrijven slaan, gaan we rustig met u om de tafel zitten om deze zaken duidelijk te krijgen. Daar rolt vervolgens een voorstel op maat uit.

Er zijn allerlei ‘trucs’ waarmee wij uw bezoekers tot een bepaalde actie aanzetten. Zo onderstrepen wij de benefits in plaats van de karakteristieken. We verplaatsen ons in uw klant en laten dat zien. We nemen alle bezwaren weg en komen vervolgens met een onweerstaanbare aanbieding. Bezoekers laten converteren met verleidelijke woorden is een kunst die Freshned verstaat.

Zoekmachinevriendelijk

Teksten die de lezer motiveren zijn belangrijk, maar hoe komen die lezers überhaupt op uw site? Als specialist in SEO kan Freshned de teksten tevens optimaliseren voor zoekmachines als Google. Uit een zoektermonderzoek rollen de woordcombinaties met het grootste potentieel voor uw site. Vervolgens verwerken wij met de grootste zorg deze termen in de verleidelijke teksten. Het resultaat? Meer bezoekers en een uitstekende conversie.

Vraag een offerte aan

Teksten vormen een wezenlijk onderdeel van een succesvolle website. Wilt u het fijne weten over onze teksten of over onze andere diensten? Wij horen graag van u. Neem contact op voor meer informatie.