Blog Werken vanuit het buitenland

Uw vakantieplek als werkplek

Werken aan het strand met de warmte van de zon of in een berghutje, geen stress en zelf uw werkuren bepalen. Wie wilt dat nu niet? Dit kunt u gaan waarmaken, vele digitale nomade zijn u al voor geweest. Op de blog van werkenvanuithetbuitenland.nl kunt u hierover meer lezen en in contact komen met andere mensen die werken vanuit het buitenland. Een inspirerende blog waar u ook wijzer van wordt.

Blog ontwikkeling

Voor Werkenvanuithetbuitenland.nl hebben we deze blog ontwikkeld om mensen meer informatie te geven over het werken vanuit het buiteland en ook om in contact te komen met mede digitale nomade. De blog bestaat sinds 2011 en André Gussekloo (eigenaar blog) wilde mee gaan met de tijd. Waar de oude blog er druk uit zag en soms onduidelijk was en niet goed werkten op mobiele apparaten, is ervoor een rustiger en moderner ontwerp gekozen en die ook goed werkt op mobiele apparaten.

werkenvanuithetbuitenland-screens

Beheren van de blog

Berichten, pagina’s en het ontwerp kunnen makkelijk beheerd en aangepast worden. Er is gebruik gemaakt van WordPress, een systeem dat uiterst geschikt is voor een blog. Makkelijk foto’s en video’s kunnen toevoegen aan pagina’s en blogberichten is geen probleem en zeer makkelijk.