Social media FysiekFit

Toon uw expertise aan de buitenwereld

Waarom uw expertise verbergen als u dit ook kan delen met de rest van de wereld. Tegenwoordig is social media trending en dit heeft FysiekFit ook gemerkt. Echter is het belangrijk dat u dit goed aanpakt want het kan ook verkeerd uitpakken als u het niet goed aanpakt.

Dat was ook het punt waar FysiekFit tegenaan liep maar met behulp van ons social media plan zijn ze er vol voor gegaan. In het plan worden verschillende punten beschreven zoals bijvoorbeeld; de doelgroep, social media kanalen, beheer en doelstellingen.

Concurrentie voor blijven

Weinig fysiotherapeuten zijn nog aanwezig op het social media en daarom is dit een grote kans voor FysiekFit. Hiermee profileren ze hun praktijk en kunnen ze hun expertise tonen aan de buitenwereld, waardoor ze meer naamsbekendheid krijgen.

Meten is weten

Het is belangrijk om van tevoren doelen vast te stellen om deze later te evalueren. Een keer per kwartaal gaan we samen met FysiekFit bekijken wat goed is gegaan maar ook wat er fout is gegaan.

Er wordt gekeken of de doelstellingen haalbaar zijn of zelfs groter gemaakt moeten worden. Verbeterpunten worden uitgelegd en waar nodig is wordt het plan aangepast.

FysiekFit op Facebook

Meer nieuws, tips, oefeningen over het menselijke lichaam, volg FysiekFit dan op Facebook en blijf op de hoogte. Vergeet niet de artikelen op de blogpagina van FysiekFit te lezen.