Website FysiekFit

Meer dan alleen fysiotherapie

Een fysiopraktijk gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en revalidatie. FysiekFit heeft een vestiging in Veghel en Mariaheide en heeft een groot scala aan ervaring met verschillende soorten klachten aan het lichaam. Heeft u fysiotherapie of manuele therapie nodig? Of wilt u liever gebruik maken van de techniek dry needling, dan bent u bij FysiekFit aan het juiste adres.

Een website anders dan anderen

Samen met FysiekFit is er besloten om geen standaard website te maken maar om iets anders te doen dan anderen en gebruik te maken van nieuwe technologie. Met een scroll effect en grote foto’s hebben wij de site er modern en fresh eruit laten zien op de computer maar ook op mobiele apparaten.

fysiekfit-all-screens

Online actief zijn

Weinig fysiotherapeuten zijn aanwezig op het internet, daarom is er samen met FysiekFit gekeken wat we hieraan konden doen om de concurrentie voor te blijven.

Op de website hebben we een blog toegevoegd met een koppeling naar Facebook en Twitter. De website blijft hierdoor up-to-date en trekt meer bezoekers aan omdat ze weten dat je actief bent op het internet