ADOB administratie spreekt: Freshned biedt een luisterend oor

In de rubriek ‘De klant spreekt’ verteld ADOB administratie over de samenwerking met ons en wat deze samenwerking tot nu toe heeft opgeleverd. ADOB is een administratiekantoor voor de midden en kleine ondernemer. Ben je starter of ZZP’er en wil je niet te veel betalen? Dan is ADOB het juiste adres voor je.

Nieuwe websitecarla-van-lier-small

Onze oude website (ook ontworpen door Freshned) bestond al weer enkele jaren en was aan modernisering toe (modern design en mobiel geschikt), ook de teksten moesten geredigeerd worden zodat deze SEO vriendelijk zijn. Omdat we toen al zo fijn hadden samengewerkt, hebben we Freshned opnieuw ingeschakeld.

Freshned biedt een luisterend oor, zoekt naar de gewenste mogelijkheden en bied deze dan snel aan. Wij hadden totaal geen verstand van deze materie maar met veel geduld wordt een en ander besproken en toegelicht. Freshned gaf ons een prettig gevoel tijdens het tot stand komen van onze nieuwe website. Na het definitief maken was onze website ook meteen online. Wij zijn er trots op. Bedankt Freshned!