Wees anders
dan anderen

Uw doelgroep erbij betrekken,
daar zijn wij voor

Freshned, de naam zegt het al, is een frisse en jonge onderneming. Opgericht door Maurichino Zschüschen na zijn hbo-opleiding ICT & Mediadesign, is dit marketingbureau het logische gevolg van een levenlange affiniteit met computers en internet. Versterkt door een team van vertrouwde en getalenteerde freelancers, is Freshned in staat om kleine en grote klanten van creatieve oplossingen te voorzien.

Onze missie: u helpen groeien

Het mooie van internet is dat het een level playing field is: iedereen heeft gelijke kansen om een bloeiende business op te bouwen. Een beetje hulp daarbij is van harte welkom, want de ontwikkelingen op het gebied van webdesign en webapplicaties volgen zich in razendsnel tempo op. Freshned is uw partner op het gebied van uw online activiteiten. Wij zien het als onze missie om u te helpen succesvol op internet te zijn.

Onze gereedschappen: creativiteit en technische kennis

Om uw ideeën te vertalen naar geslaagde resultaten, bieden wij een groot aantal diensten: grafisch ontwerp, het ontwikkelen van webapplicaties, responsive webdesign dat er ook op mobiele apparaten goed uitziet en webteksten die uw site beter vindbaar maken. Hier is een combinatie van creativiteit en technische kennis voor nodig.

Behalve voor online assistentie, zijn wij uw partner voor klassiekere vormen van marketing en promotie. Dankzij onze goede connecties met een betrouwbare drukker, kunnen wij aantrekkelijke prijzen bieden voor folders, displays, spandoeken en visitekaartjes. Zo zorgen wij ervoor dat uw huisstijl consistent op al uw communicatie-uitingen voorkomt.

Onze garantie: altijd maatwerk

De behoeften van elk bedrijf zijn weer anders. Freshned luistert aandachtig naar uw wensen en vertaalt deze samen met u naar een onweerstaanbare huisstijl, een oogstrelende website of een gebruiksvriendelijke applicatie. Voor bedrijven die geen marketingafdeling hebben staan wij op contractbasis ter beschikking, maar ook voor losse projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons geen one size fits all-aanpak, maar gedegen maatwerk.Meer weten over de mogelijkheden? Benieuwd naar de prijzen? Wij vertellen u met plezier wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met Freshned op.