Short Stories of a Single Girl website

Een blog voor iedere single girl

Iedere single dame heeft wel van die verhalen die ze nooit zullen vergeten of bepaalde situaties waarin ze terecht zijn gekomen. shortstoriesofasinglegirl.com heeft al dit soort verhalen op haar blog. Daarnaast staan er ook een aantal tips op die je kan gebruiken.

Blog ontwikkelingssoasg-image-laptop

Samen met Short Stories of a Single Girl kwamen we op het idee om een blog te maken met als inspiratie magazines. Daarbij is het belangrijk dat foto’s en titels duidelijk en goed overkomen en natuurlijk kan een blog niet zonder social media. Tijdens de ontwikkeling is er rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid en het ontwerp, zo kunnen bezoekers snel een verhaaltje lezen of contact opnemen via het contactformulier of social media.

De verhalen op de website kunnen altijd gelezen worden, want de website is responsive en dus geschikt voor mobiel en tablets.

Snel verhalen toevoegen

Bij het bloggen is het belangrijk om snel en makkelijk berichten te kunnen plaatsen. Via WordPress kan de gebruiker snel berichten plaatsen, inplannen, aanpassen of verwijderen en dit allemaal binnen een paar klikken.

Reacties worden automatisch gecontroleerd op spam, zodat de website niet vervuild wordt en zo ook berichten die worden verzonden via het contactformulier.