Development

Een statische website is niet meer dan een visitekaartje. In dit tijdperk willen bezoekers echter meer van een site. Hetzelfde geldt voor de ondernemingen zelf. Bestellingen verwerken, betalingen en reserveringen afhandelingen, locaties op kaarten weergeven: er zijn veel toepassingen die om een koppeling met een database vragen. Dit gebeurt met behulp van een webapplicatie. Hier zijn heel wat voordelen aan verbonden:

  • Webapplicaties zijn gemakkelijk te integreren in bestaande websites.
  • De toepassingen zijn platform-onafhankelijk (Mac, Windows, Linux) doordat ze in de internetbrowser worden geladen.
  • Gebruikers hoeven geen software te installeren en kunnen de verlangde gegevens gewoon via hun browser oproepen.

Freshned werkt geregeld samen met creatieve, ervaren developers. Door gebruik te maken van webstandaarden en open source-toepassingen die zichzelf bewezen hebben, zijn wij in staat een krachtige en schaalbare webtoepassing voor u te ontwikkelen. De mogelijkheden worden alleen door uw fantasie begrensd. Dus welke webapplicatie zou u kunnen gebruiken?

Wij leveren maatwerk

Freshned heeft toegang tot een uitgebreide bibliotheek aan eerder gebruikte applicaties. Maar omdat elk bedrijf weer andere behoeften heeft, is de kans groot dat u behoefte heeft aan een oplossing op maat. Het ontwikkelen van maatwerk behoort tot onze specialiteiten. Wij gaan dan ook graag met u rond de tafel zitten om een passende oplossing voor uw vraagstuk te bedenken.

Vraag een offerte aan

Welke functionaliteit wilt u graag op uw website zien? Welke online service wenst u uw klanten te bieden? Geen idee is te gek. Wij horen graag van u, denken actief met u mee en stellen een onweerstaanbare offerte op. Horen wij vandaag nog van u?