Webshop By Harper

Vrouwen Fashion voor een betaalbare prijs

Een cadeau nodig voor uw vriendin, vrouw of moeder dan bent u bij By Harper aan het juiste adres.
By Harper is een webshop voor vrouwen en ze verkopen vrouwen kleding, sieraden en accessoires.

Een webshop met alles erop en eraan

By Harper is niet zomaar een standaard webshop. Het design moet de klant al over de streep trekken. Samen met de eigenaresse van By Harper hebben wij dit ontwerp en de kleurstelling bedacht en toegepast op de website en offline onderdelen.

Omdat ze zich niet alleen richten op de Nederlandse markt maar ook de Europese markt, was het van groot belang dat eruit verschillende betalingsmogelijkheden gekozen kon worden.

En omdat tegenwoordig iedereen bijna een website of webshop bezoekt op een mobielapparaat, is het belangrijk dat deze webshop ook goed te bekijken is op deze apparaten.

byharper-all-screens

Klanten op de hoogte houden

Uw vaste klanten blijven belangrijk voor een webshop en dit geldt ook voor By Harper. Daarom is er een nieuwsbrief koppeling gemaakt en een koppeling met social media. Zo blijven de klanten op de hoogte van de laatste fashion items.

Makkelijk uw webshop beheren

Bij deze webshop hebben wij gebruik gemaakt van het bekende cms systeem ‘Magento’. Hierin kan de beheerder makkelijk de producten en betalingen beheren.

Snelheid is winst

Het is bekend dat een snelle webshop meer klanten aantrekt dan een webshop die te lang laad. Daarom is er gebruik gemaakt van een speciale Magento hosting om snelheid te garanderen.