Grafisch ontwerp

Niet alleen online, maar ook met offline communicatie-uitingen kunt u een onuitwisbare indruk op uw (potentiële) klanten achterlaten. Daarom levert Freshned behalve mooi webdesign ook oogstrelend drukwerk. Uiteraard verzorgen wij het grafisch ontwerp hiervoor ook, met daarbij speciale aandacht voor uw huisstijl. Hieronder geven wij enkele concrete voorbeelden van werk voor klanten.

Zakelijk drukwerk

Ons grafisch ontwerp kunnen wij op allerlei media laten drukken. Zakelijk drukwerk is een veelgebruikte toepassing. Hierbij moet u denken aan briefpapier, notitieblokken, offertemappen, kaarten, enzovoort. Het populairst zijn wellicht de visitekaartjes. Wij laten u met plezier voorbeelden van ons werk zien.

Promotioneel drukwerk
Promotioneel drukwerk is geschikt voor zowel B2B- als B2C-relaties. Deel flyers uit op straat, verstuur brochures per post, geef kalenders aan uw zakenrelaties en distribueer posters onder uw wederverkopers. Ook hier geldt dat wij aandacht schenken aan uw huisstijl, zodat u direct herkenbaar bent voor uw doelgroep.

Drukwerk voor horeca en entertainment

Of u nu een festival organiseert of een feestje geeft, met professioneel drukwerk komt de sfeer er alvast goed in. Wij leveren een krachtig ontwerp voor reclamebekers, polsbandjes, entreekaarten of placemats. Elk item straalt de identiteit uit die bij de doelgroep past.

Reclamematerialen

Wenst u uw producten een betere plaatsing in winkels te geven? Met mooi bedrukte displays trekt u de aandacht van potentiële klanten. Als u naar een beurs gaat, kunnen wij u voorzien van beurs- en presentatiewanden. Ook voor spandoeken en vlaggen bent u bij Freshned aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan

Freshned levert prachtig grafisch ontwerp. Naar keuze laat u die door ons in drukwerk omtoveren. Hierboven hebben we wat voorbeelden van de toepassingen gegeven. Uiteraard kunt u onze ontwerpen ook meenemen naar uw favoriete drukker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op. Wij stellen met plezier een offerte op maat voor u op.