SEO

Omdat steeds meer organisaties actief zijn op internet, neemt de concurrentie toe. Vul een willekeurige zoekopdracht in Google in en u ziet het bewijs hiervan. Voor u als bedrijf betekent dit dat u niet zomaar meer een hoge notering in de zoekresultaten krijgt. Gelukkig kan Freshned u daar een handje bij helpen door middel van SEO. De afkorting SEO staat voor search engine optimization, wat in goed Nederlands zoekmachineoptimalisatie betekent.

‘On-site’ optimalisatie

Om Google en andere zoekmachines te helpen uw site een hoge waarde toe te kennen, is het belangrijk dat de content op de site van goede kwaliteit is. Maar dat niet alleen; het is ook belangrijk dat de teksten zijn geoptimaliseerd op zoektermen die uw doelgroep gebruikt. Freshned kan u vertellen welke zoekopdrachten dat zijn en optimaliseert de teksten vervolgens voor deze termen. Daarnaast voorzien wij alle pagina’s van pakkende meta descriptions en paginatitels.

Linkbuilding

Naast de on-site optimalisatie die we hierboven aanstipten, kunt u uw posities in de zoekmachines versterken door meer sites naar de uwe te laten linken. Omdat het niet altijd even makkelijk is om webmasters daarvan te overtuigen, doet u er goed aan hier professionals voor in te schakelen. Dankzij onze goede contacten en jarenlange ervaring weten wij relevante links te vinden waarmee u een duidelijk signaal naar de zoekmachines afgeeft: mijn site doet ertoe.

Duidelijke statistieken

Om te zien in hoeverre uw site meer bezoekers geniet, voorzien wij u van realtime statistieken. Hierin ziet u de herkomst van de bezoekers, de tijd die ze op uw site doorbrengen en de zoektermen die hen naar uw website brachten. Op basis hiervan en in combinatie met ons advies op maat kunt u bepalen waar u zich op wilt focussen of welke richting u in wilt slaan.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor uw website kunnen betekenen? Freshned analyseert uw website vrijblijvend en brengt vervolgens een heldere offerte uit. Zet ons eenmalig in of sluit een voordelig SEO-onderhoudscontract af. Meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.