Webdesign

Of u nu een eenmanszaak runt of een multinational vertegenwoordigt, uw website is steeds meer uw core business. Vooral wanneer u bezoekers de mogelijkheid biedt om online bestellingen te doen. Om uw site maximale impact te laten hebben, zorgen wij ervoor dat het design aansluit op uw wensen én uw doelgroep. Freshned kijkt samen met u naar de mogelijkheden binnen uw budget.

Responsive ontwerp

De pc is lang niet meer het enige apparaat waarmee we websites bezoeken. Steeds meer mensen gebruiken een tablet of smartphone om iets op internet op te zoeken. Om dit groeiende publiek tegemoet te zien, heeft u webdesign nodig dat zich aanpast aan het schermformaat van de bezoeker. Freshned levert zo’n reponsive ontwerp.

Meer bezoekers dan ooit

Een mooi design is prettig, maar u trekt er niet automatisch meer bezoekers mee. Freshned optimaliseert uw site voor zoekmachines als Google. Onze SEO-werkzaamheden helpen u aan hogere rankings, wat betekent dat meer mensen door zullen klikken naar uw site of webshop. In combinatie met overtuigende teksten kunt u hier verbluffende resultaten mee behalen.

Zelf te beheren

U zult af en toe nieuws willen delen en foto’s willen plaatsen om uw site actueel te houden. Wij kunnen uw site in een Content Management System (CMS) als WordPress bouwen, waardoor u in een toegankelijke omgeving updates over uw organisatie kunt plaatsen. Niet alleen prettig, maar ook stukken voordeliger: u hoeft immers niet voor elk artikel uw webdesigner in te schakelen. Uiteraard is dit wel mogelijk als u dat prettiger vindt.

Voor middelgrote tot grote webwinkels werken wij graag met het veelzijdige Magento. Deze software maakt het mogelijk om meerdere valuta’s te hanteren, webshops voor andere taalgebieden op te zetten en voor bijvoorbeeld feestdagen een andere skin te gebruiken.

Voor de juiste doelgroep

Elk design spreekt weer een andere doelgroep aan. Wij luisteren daarom uitvoerig naar uw wensen en die van uw markt. Het ontwerp dient naadloos bij uw doelgroep aan te sluiten en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat u een maximale conversie bereikt. Of dat voor u nu meer leads of hogere verkoopcijfers betekent.

Stabiele webhosting

Neem het zekere voor het onzekere en kies voor onze stabiele hosting-partner. Ook geven wij u de mogelijkheid om uw domeinnaam via ons te registreren. Heeft u al een domeinnaam, dan verhuizen wij die naar wens naar uw nieuwe host.

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe wij uw site kunnen verbeteren? Heeft u concrete ideeën die u met onze webdesigner wilt bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.