Short Stories of a Single Girl spreekt: Freshned denkt met je mee

Een nieuwe website

Op een avond in november zaten mijn beste vriendin en ik te brainstormen over een eigen website waarop ik al mijn verhalen over relatieperikelen en typische vrouwen dilemma’s kon bespreken. De naam was zo bedacht, de content was er ook, alleen de pagina nog. Voor mij, het moeilijkste gedeelte want het Web is een gebied waar mijn kennis stopt. Gelukkig was er Freshned om me daarbij te helpen en alle in en outs gaf over wat ik moest weten. Binnen enkele dagen stond er een website waar ik ontzettend trots op ben!

Snelheid die ik zeer waardeer

Ken je dat, dat moment wanneer je een nieuw idee hebt voor je website en er het liefst zo snel mogelijk mee aan de slag wil? Voor mijn website shortstoriesofasinglegirl.com behandel ik wekelijks de meest recente onderwerpen op relatie- en lifestyle gebied. Omdat er telkens nieuwe content op de pagina komt wat mijn lezers aanspreekt is daarom essentieel om met snelheid te reageren op de laatste trends. Dat is wat ik zo fijn vind aan Freshned, zij begrijpen dit! Elke keer wanneer ik een nieuw idee heb voor de site, een nieuwe pagina, nieuwe content, een plug-in, wordt er met snelheid gereageerd en staat het binnen de kortste keren online!

Onlangs kreeg ik het idee om een kort zomer verhaal te schrijven, echter omdat de zomer al gestart was en het verhaal in een korte tijd online moest staan heb ik de hulp van Freshned ingeroepen. Samen hebben we mijn plan besproken en binnen twee dagen stond het online en zag het er top uit!

Meedenken met de klant

Wat ik vooral zo fijn vindt aan de samenwerking is niet alleen de snelheid waarop gereageerd wordt maar vooral het feit dat er met je meegedacht wordt. Wanneer je zelf geen technisch wonder bent en de wereld van technologie, webdesign en updates, je als een vreemd taal in de oren klinkt is het ontzettend fijn dat er iemand aan de andere kant met je meedenkt. In het bijzonder als het aankomt op mogelijkheden, extra’s en pagina indeling heeft Freshned mij enorm geholpen! Het oog wil immers ook wat en door de hulp van Freshned ziet het er prachtig en aantrekkelijk uit, ik krijg dagelijks complimenten over usability en aanzicht van mijn pagina wat er uiteindelijk ook voor zorgt dat mensen terug blijven komen en langer op je pagina blijven en zo stijgt ook elke keer het aantal bezoekers!

Ook resultaat behalen?

Wil je ook net als shortstoriesofasinglegirl.com een blog hebben die zijn doel bereikt neem dan contact met ons op en we zullen dan samen met je kijken wat de beste oplossing voor je is.