Gaat u dit jaar wel uw goede voornemens uitvoeren?

Het jaar 2014 is net begonnen en bedrijven of startende bedrijven hebben veel goede voornemens voor dit jaar. Dat is natuurlijk goed, u wilt een doel hebben waar u naar toe kan werken. Maar vaak haalt een groot deel van de bedrijven hun doel niet. Dit komt meestal door het uitstellen en door andere dingen voor te laten gaan. Zo worden vaak voornemens doorgeschoven naar het volgende jaar.

Raak niet achter op de concurrentie

Omdat vaak de goede voornemens doorgeschoven worden naar het volgende jaar raken veel bedrijven achter op de concurrentie, want die gaan wel mee met de trends. De online en offline trends blijven echt niet op uw wachten. Dit betekent natuurlijk niet dat u bijvoorbeeld elk jaar uw website moet veranderen. Veel van deze trends gaan jaren mee. Kijk naar social media, dit is nu al jaren een trend en veel bedrijven gaan er nu pas mee beginnen of wachten toch nog. Hierdoor raakt u dus achter op de concurrentie omdat u die stap niet durft te maken.

Een website is net als een huwelijk

De website wordt nog steeds gezien als het online visitekaartje en dat is het allang niet meer. ‘Wat is het dan wel?’ Vraagt u zich natuurlijk af. Uw website is tegenwoordig uw core business. Bijna iedereen heeft internet en maakt er dagelijks gebruik van, of het nu thuis achter de computer is of op de tablet of mobiel, u bent overal te vinden met uw website. Daarom is het belangrijk dat uw website er goed uit ziet en goed werkt op alle apparaten. Zo blijft de bezoeker op uw site en zal deze sneller contact met u opnemen.

Een website kunt u zien als een huwelijk, de dag dat uw website live gaat bent u heel erg blij en trots, maar dat is natuurlijk het begin. Daarna is het natuurlijk belangrijk om de website aandacht te geven en van tijd tot tijd een aanpassing door te voeren. Net als bij een huwelijk is aandacht belangrijk om stand te houden.

Stel uw voornemens niet langer uit

Waar wacht u nog op? Ga aan de gang met uw goede voornemens op online en offline gebied en raak niet achter op uw concurrentie, het is beter om ze voor te blijven. Denk niet langer na en vernieuw uw website, begin met social media, maak uw website mobiel of geef uw huisstijl een moderne look.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.